RENOVERING AV OVALBANAN

Vi har just avslutat arbetet med ovalbanan. Den har fått ett nytt ytlager och staketet är nytt. Ovalbanan är nu öppen igen för ridning.

 

På Klevsvik har vi flera möjligheter till motion och träning av din häst.

Vi har två paddockar,
en med måtten
20X40 meter och
en i runt format med
en diameter på
ca 16 meter. Båda
är belysta.

Ovalbanan har för tävling godkända mått. Vi har ett mycket bra underlag på banan som håller för ridning året om. Även ovalbanan är belyst.

Paddock och ovalbana plogas vintertid.

Runt våra hagar går en gräsväg ca en kilometer lång. Den är ett bra komplement sommartid.

Du är välkommen att komma med din häst att rida och träna på Klevsvik. Det är alltid bäst att höra av sig till Christian och Louice i förväg så att det inte är någon större annan träning eller tävling bokad.

Några regler vill vi att du följer

  • Betala innan du börjar rida. Kostnad 60 kr/ekipage. Lägg i namnat kuvert i brevlådan som sitter på stugan (vill du köpa 10- eller säsongskort, hör av dig till Christian för pris).
  • All ridning utan knäppt hjälm är förbjuden!
  • Visa hänsyn till andra. Betalning är inte lika med ensamrätt.
  • Endast skritt är tillåtet på områden utanför gräsridväg, paddockar och ovalbana.
  • Ta upp skiten efter din häst.
  • Medföljande hund hålls kopplad.
  • Hela Klevsviks anläggning är rökfri.

 

Vill du rida för tränare på Klevsvik?

Linnéa Vas kommer till oss regelbundet och håller enskilda ridlektioner. Kontakta Eva Lind för mer info om detta. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0707-479950

Louise Löfgren, Kristján Magnússon och Atli Gudmundsson är exempel på andra tränare som kommer mer eller mindre regelbundet till Klevsvik. Hör av dig till oss för rätt kontaktperson för dessa tränare.

 

Det går också bra att själv ordna ridlektioner eller kursdagar hos oss med egen eller förslag på tränare. Hör av dig till oss för pris och bokning.